DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Video – Avocata fraților Tate, Tina Glandian, a primit flit de la Ambasada SUA: Acum studiază cazuri pierdute la CEDO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Avocata fraților Tate, Tina Glandian, care a apărat și celebrități precum Mike Tyson sau Michael Jackson susține că a apelat la Ambasa SUA pentru a obține susținere în cazul fraților Tate. Mai exact, Glandian a vrut să îi vadă pe frații Tate, însă cererea

“În cazurile cunoscute apărarea este mai dificilă, pentru că informațiile se scurg pe surse și sunt scoase din context. Investigația e în desfășurare și publicul își face o imagine falsă despre acuzațiile aduse. Într-o jurisdicție străină lucrurile sunt și mai complicate. Până acum nu am reușit să îi vizitez la închisoare. Mi s-a spus că e decizia procurorului și până acum nu i-am văzut pe frații Tate. Suntem în alt fus orar și toate documentele sunt în română așa că e nevoie de traducere și sunt nevoită să mă bazez pe documentele traduse de colegii români.  În România acuzații sunt reținuți 24 de ore și mai apoi măsura poate fi prelungită 30 de zile de câte șase ori. Frații Tate nu sunt acuzați, sunt reținuți în baza unor presupuneri. (…) Mă documentez despre cum funcționează legile din România și  caut pe instanțele din Europa pentru a vedea cum se aplică legile din România și ce cazuri au fost pierdute. Aș fi rămas în București dacă mi s-ar fi acordat permisiune să îi vizitez. Am sunat la Ambasada SUA să cer asistență și mi -au spus să mă consult cu avocații din România, așa că nu mi-au fost de ajutor”, a spus Tina Glandian în podcastul PBD.

 

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde