VIDEO. Cum a ajuns Roxana Nemeș celebră. Concurenta de la Survivor a fost filmată când făcea amor

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Roxana Nemeș este fără doar și poate una dintre cele mai sexy artiste din România, însă trecutul ei este la fel ”picant” precum sunt pozele pe care le publică pe rețele de socializare. 

Roxana Nemeș a devenit cunoscută după ce la vârsta de 18 ani a apărut în videoclipul unei melodii.

Până la acel moment însă, blondina bifase mai multe concursuri de frumusețe, dar cei care au remarcat-o cu adevărat au fost cei de la trupa Activ, care au propulsat-o practic în lumea artistică: “Din clasa I m-am inscris la balet. Am urmat cursurile timp de sapte ani, pana in clasa a VIII-a. Apoi m-am lasat si am facut mai multe dansuri, am participat la diverse concursuri de Miss, am fost la scoli de manechine si fotomodele.

Mi-am facut niste relatii in Bucuresti. Anul trecut am aparut in videoclipul piesei “Lucruri simple”, interpretata de formatia Activ”spunea Roxana, într-un interviu din 2008.

Roxana Nemeș, implicată într-un scandal sexual

Din cauza imaginii sale, Roxana Nemeș a fost implicată și în scandaluri. În urmă cu mai mulți ani, vedeta a fost filmată în timpul unei partide de sex, iar imaginile au fost făcute publice pe internet.

„Nu ştiu exact cine m-a filmat, dar bănuiesc că un fost iubit de al meu. Nu ştiu dacă el a dat filmul. Eu sunt acolo. Nu cred că e ceva ruşinos neapărat. Toată lumea face acest lucru într-o relaţie. Nu ştiu cine a dat filmul. Cel cu care aveam relaţia a filmat, dar nu mă aşteptam la acest lucru din partea lui. Am avut o relaţie foarte frumoasă. A fost primul meu iubit. S-a întâmplat la 18 ani, acum cinci ani. Faptul e consumat. L-am iubit foarte mult. Am fost foarte dezamăgită. Important e să învăţăm. Nu am văzut că sunt filmată”, povestea Roxana Nemeş, în urmă cu patru ani.

Sursa: ciao.ro

RECLAMA 8

Loading