DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO – Diana Șoșoacă: ‘Dacă intru în PSD fac măcel!’

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Parlamentarul independent Diana Șoșoacă a participat la protestul organizat în București. Manifestanții sunt împotriva măsurilor din pandemie.

Diana Șoșoacă a susținut un discurs amplu în fața manifestanților. La un moment dat ea le-a spus celor din fața ei: „Nu intru în PSD. Dacă intru în PSD fac măcel!”

O eventuală adeziune a Dianei Șoșoacă a mai fost adusă în discuție. Marcel Ciolacu, președinte PSD, a spus despre ea că are o figură bună. „„Eu trebuie să mă înscriu în toate partidele, că toate mă vor. E pe principiul dacă ea nu ne vrea, noi o vrem. Deocamdată mi-e bine independentă și cred că am reușit să schimb multe lucruri singură. PSD trebuie să treacă prin schimbări majore, să renunțe la baronii locali, să își facă curat în partid cu cei condamnați penal, cei care și-au bătut joc de țară”, spunea la vremea respectivă Diana Șoșoacă.

Sursa stiripesurse.ro

 113 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos