VIDEO Florin Cîţu îl face praf pe Nicolae Ciucă: ‘După ce am plecat eu de la partid, nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar’

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a declarat, marţi, la Profit News TV, că după ce a plecat el de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, lansând un atac violent la adresa lui Nicolae Ciucă, fără să îi rostească numele. Despre votul de astăzi din Parlament pentru majorarea salariilor bugetarilor, Cîţu a precizat că este datoria Ministrului de Finanţe să spună care e sursa de finanţare pentru majorările de salarii şi a menţionat că aşteaptă că PNL să vină cu o soluţie şi pentru mediul privat.

Florin Cîţu a afirmat că proiectele de lege adoptate de camera Deputaţilor, prin care s-au majorat salariile bugetarilor, au un impact bughetar, dar nu îl ştim.

”Este datoria Ministrului de Finanţe să ne spună care este impactul şi sursa de finanţare. Ca membru PNL, pot să vă spun că nu s-a discutat această măsură în interiorul PNL, este o măsură care a fost luată de coaliţie, înţeleg, şi s-a mers mai departe. Nu s-a mai discutat, după ce am plecat eu de la partid nicio măsură nu s-a mai discutat în partid, ceea ce e bizar”, a precizat Cîţu, arătând că Statutul partidului spune foarte clar că măsurile care nu sunt în programul de guvernare, trebuie discutate în PNL.

El a continuat: ”Eu cred că acum, după acest congres, după ce conducerea s-a aliniat, să avem şi aceste discuţii”..

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 100 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.