DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO: Haos la ora de latină, la Cluj. Cineva le-a pus copiilor filme deocheate pe platforma online: “Copii, nu pot închide”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Incident grav într-o şcoală din Cluj-Napoca. În timpul unei ore online, cineva a reuşit să se logheze pe platforma elevilor de clasa a şaptea şi a umplut ecranele cu scene de filme pentru adulţi. Imaginile erau presărate şi cu înjurături la adresa profesoarei.

Atât părinţii, cât şi conducerea liceului au depus plângeri penale.

O persoană necunoscută a intrat la oră, pe platforma online

“Dragi copii, încerc să închid, încerc să închid, nu reuşeşc. Eu nu reuşesc”

Ieşim singuri, doamnă”

“Hai să ieşim!”

În timpul orei de latină, pe ecranele elevilor de clasa a şaptea de la Liceul de Arte Plastice din Cluj-Napoca au apărut filme pentru adulţi. Pe fundal, râsete şi înjurături. Profesoara nu a reușit să oprească platforma, aşa că i-a rugat pe elevi să iasă singuri.

Profesor: “Unii copii au spus, au reacţionat. Unii copii au fost foarte cerebrali şi au ieşit în momentul în care şi-au dat seama că ceva nu este…şi că este un intrus. Alţii, din păcate, au…îngheţat, să spunem”

Pentru conducerea şcolii astfel de incidente nu sunt noi. De două-trei luni, pe platformă intră persoane din afara școlii şi deranjează orele. Niciodată însă nu s-a ajuns atât de departe.

Claudia Rusu, director adjunct: “Noi am luat toate măsurile posibile, tot ce-am putut am făcut. Au user, au parolă, nu se poate alfel intra. Am sesizat şi platforma. Am schimbat toate conturile, toate parolele elevilor, tot, tot, tot. Situaţia se repetă”

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde