VIDEO Imagini impresionante cu autostrada care va fi dată în curând în circulație. Se montează parapeții laterali

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu a publicat duminică imagini impresionante cu Lotul 2 Mizil – Pietroasele din Autostrada Ploiești – Buzău (A7), care arată progrese semnificative în construcția acestei secțiuni. Până în prezent, parapetul lateral a fost montat pe 10 din cei 28 de kilometri ai acestui lot. Lucrările pe acest tronson sunt programate să fie finalizate în 2024, fiind primul lot din A7 finanțat prin PNRR care a intrat în execuție.

Conform celor mai recente date furnizate de CESTRIN, stadiul lucrărilor pe acest lot a ajuns la 68%. „Am fost zilele trecute pe șantierul Lotului 2: Mizil-Pietroasele al Autostrăzii Moldova A7 (Ploiești – Buzău), pentru a verifica progresul lucrărilor pe întregul amplasament al acestui lot de autostradă, dar și dacă ritmul lucrărilor este unul bun”, a declarat Scrioșteanu pe pagina sa de Facebook.

Progresul lucrărilor:

Tablier metalic: Primele elemente au sosit în șantier pentru structura de la km 38+400, montarea acestora urmând să înceapă săptămâna viitoare.

Suprabetonare: Plăcile aferente a 9 structuri au fost deja turnate.

Nod rutier Baba Ana: Execuția acestuia este aproape finalizată.

Așternerea asfaltului: Între km 21 și km 33+750, primul strat de asfalt AB 31.5 a fost așternut, iar pe o lungime de 6 km a fost așternut și cel de-al doilea strat BAD 22.4.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *