Video | Imagini șocante într-o școală din România: Profesoară batjocorită și hărţuită sexual de elevi de 13 ani, chiar în timpul orei – Poliția face anchetă

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poliţiştii din Prahova au deschis o anchetă vizându-i pe doi elevi de 13 ani, de la o şcoală din localitatea Valea Doftanei, care ar fi hărţuit sexual o profesoară, o filmare video cu momentul respectiv fiind postată în mediul online.

O profesoară de la o şcoală din judeţul Prahova a fost filmată în timp ce este umilită de mai mulţi elevi, în timpul unei ore de curs, unul dintre ei mimând acte sexuale în spatele cadrului didactic, în timp ce aceasta scrie la tablă. Poliţia Prahova anunţă că a deschis o anchetă în urma apariţiei imaginilor, anunță news.ro.

În imaginile postate pe phonline.ro se vede cum cadrul didactic scrie la tablă, iar un elev merge în spatele profesoarei şi mimează acte sexuale, în timp ce altul îi spune: „Dă-i iepureşte, mă!”. Apoi un alt băiat îi ridică fusta profesoarei. Unul dintre copii mimează acte sexuale în faţa acesteia, femeia încercând să ignore atitudinea elevilor şi să continue să predea.

La un moment dat, unul dintre băieţi se urcă pe scaunul de la catedră, încearcă să o apuce pe profesoară de gât şi să o îndrepte către el.

„Vreau să văd dacă vi se ia rujul de pe buze”, îi spune profesoarei un alt elev, în timp ce încearcă să o atingă la gură cu palma. Apoi acelaşi băiat ridică piciorul către ea, într-un gest similar celor din filmele de acţiune. Câteva secunde mai târziu, unul dintre băieţi îi suflă femeii fum de la ceea ce pare a fi o ţigară electronică, în timp ce un coleg îi spune: ”Dă-i cu bale, mă, scuip-o un pic!”

În acest timp, femeia încearcă să continue ora şi le vorbeşte copiilor în limba engleză.

“În urma apariţiei în spaţiul public a unui clip video ce ilustrează mai mulţi elevi care prezintă explicit activităţi sexuale îndreptate asupra unui cadru didactic, compartimentul de Relaţii Publice (…) este abilitat să comunice următoarele:

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

RECLAMA 8

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *