DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Video Mircea Badea șterge pe jos cu Rareș Bogdan: Dacă te înrolezi în Ucraina, la Bahmut, vin și eu!

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Mircea Badea îl critică dur pe europarlamentarul Rareș Bogdan, despre care spune că are un discurs aberant prin care cere ca românii să susțină Ucraina. Mircea Badea spune că dacă România e în pericol, Rareș Bogdan ar trebui să se înroleze pe front.

“Foarte vocal și foarte patriot, ați văzut cum tuna și fulgera ca leul pe tema Schengen și văd că pe Bâstroe nu a zis nimic. Chiar mă îngrijorasem, zic, o fi pățit ceva personalitatea, urmașul lui Brătianu. Din fericire, am aflat că nu a pățit nimic. Vedem ultima prestație publică: Rareș Bogdan: În Ucraina mor oameni nevinovați, iar UE le este datoare. Nu e limpede? NU, nu e limpede. Nu toți suntem la fel de inteligenți ca domnul Rareș Bogdan. (…) Eu nu am înțeles de ce ne ceartă așa de rău. Știți că eu asta fac în emisiune, fac așa din mânuță și zic: Îi susțin, în funcție de subiect. Nu am înțeles multe din ce spune, dar fiind urmașul lui Brătianu poate are altă postură. Ce aș putea eu să fac să susțin Ucraina, eu, cetățeanu Badea? Ce aș putea să îi fac în caz că nu o susțin? Domnule Bogdan, dacă Ucraina cade și suntem în pericol toți, ce mai aștepți? De ce nu te înrolezi? Dacă dumneata te duci la Bahmut, vin și eu.(…) Eu nu înțeleg ce spune, dar pun aparatul de propagandă pe seama SRI”, a spus Mircea Badea în emisiunea sa.

 

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde