DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO. Proteste în București și în țară față de noile restricții. Câteva sute de persoane s-au strâns în Capitală, un bărbat a fost reținut. Tensiuni și la Sibiu

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Câteva sute de persoane au ieșit luni să protesteze față de restricţiile impuse pentru combaterea coronavirusului în București și în mai multe orașe din țară. În Capitală sunt câteva sute de persoane şi un bărbat a fost reţinut.

UPDATE: Protestatarii mărșăluiesc și pe Ștefan cel Mare, care în acest moment este blocat. S-au aruncat cu petarde. Protestatarii se îndreaptă acum din nou spre Universitate.

UPDATE: Peste 300 de persoane sunt la protestul din Capitală, la Universitate. Aceștia au plecat spre Guvern, în Piața Victoriei, unde s-au strâns alte 400-500 de protestatari.

Citeste continuarea pe ObservatorNews.ro

 175 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos