DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO Scandal în trafic, la Constanța: doi șoferi au blocat un sens de mers și și-au tras picioare în portiere

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Scandal în trafic, într-o intersecție importantă din Constanța. Doi șoferi s-au luat la harță, luni, 8 martie, încălcând încălcând mai multe reguli de circulație. Într-un filmuleț surprins de o cameră de bord, se poate vedea cum unul dintre ei a încercat să-l tragă din mașină pe celălalt care, pentru a scăpa, a fost nevoie să facă mai multe manevre, ocolind pe trecerea de pietoni.

Doi șoferi s-au șicanat în trafic, luni, 8 martie, în jurul orei 14:16,  pe bulevardul Mamaia, iar la intersecția din zona Delfinariu, unul dintre ei a încercat să-și blocheze adversarul în trafic, trăgând mașina în fața acestuia, după care a coborât și a încercat să-i deschidă portiera, urmând o serie de lovituri și picioare în portieră. În cele din urmă, după cum se poate vedea în filmulețul alăturat, persoana agresată a încercat să scape, ocolindu-i mașina agresorului pe trecerea de pietoni, gonind mai departe pe bulevardul Mamaia.

În continuare, așteptăm o reacție a polițiștilor Biroului Rutier Constanța, cu privire la acest incident.

Sursa articol FocusPress.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde