VIDEO SHOW cu Traian Băsescu: ‘La Cotroceni e un papagal care vorbește. Cîțu ori e glugă de coceni, ori e premier?! A venit Ludovico, i-a dat cu tigaia în cap’

Traian Băsescu s-a dezlănțuit la adresa lui Klaus Iohannis, vineri seara, pe care l-a numit ”papagal”, și la adresa lui Florin Cîțu, numit ”glugă de coceni” de fostul președinte.

Băsescu a criticat bugetul alocat de Guvern pentru Ministerul Educației, mai mic decât în 2020, și a abordat și eliminarea sporurilor pentru bugetari, dorită de premier, dar infirmată de Ludovic Orban.

”Este ridicol să dai 2,73% din PIB la educație! După declarația de ieri a președintelui putem înțelege că la Cotroceni e un papagal care vorbește despre educație ca prioritate și viitorul nostru legat de educație, iar la Guvern să dă 2,73% din PIB. Are guvernul lui, este râs să vii la educație cu 2,73. Președintele a făcut o declarație ridicolă ieri.

Cîțu ori e glugă de coceni, ori e premier?! Să se hotărască, să știm cum îi spunem. A venit Ludovico, i-a dat cu tigaia în cap și i-a spus că domnul, nu merge să tai sporurile la bugetari.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Sursa Stiripesurse.ro

 75 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.