DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO Şi-a instalat panouri fotovoltaice cu bani de la stat. Ce facturi plăteşte acum faţă de 350 de lei în trecut

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sugrumat  de birocraţie, programul “Casa Verde” ar putea înmuguri din nou. Dar de la anul. Ministerul Mediului va pasa evaluarea dosarelor către primării, din cauza cererii uriaşe şi a lipsei de personal la nivel central. Primarii însă deja se plâng că nici ei nu vor putea face mare lucru. Singura veste bună e promisiunea că toti cei care au depus deja dosarele vor primi răspuns până la sfârşitul anului.

Mulţi dintre cei care au visat la “Casa Verde” şi-au pierdut răbdarea. Marian a aşteptat mai bine de un an să-i fie aprobat dosarul, iar acum a renunţat. A decis să îşi instaleze 16 panouri fotovoltaice pe banii lui, o investiţie de peste 6 mii de euro.

Marian: Am aplicat la programul respectiv, însă termenul de aşteptare era foarte mare. Am preferat să fac instalaţia pe cont propriu. 

Alţii au răzbit prin hăţişul birocratic şi au reuşit să ia bani prin program după doar şase luni de la depunerea dosarului. Acum încep să culeagă roadele.

Elena Banu, beneficiar program: În trecut, plăteam în jur de 350 de lei, probabil că acum ajungeam la 500. Şi acum plătim 100 de lei. De luna viitoare intrăm pe minus. 

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 138 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos