VIDEO: Un alt copil de 12 ani este lovit cu pumnii si picioarele de mai multi indivizi

In aceasta seara l-am cunoscut sa-i spunem așa pe “Marian” un copil de numai 12 ani ce acum 2 zile a fost asaltat cu pumnii și picioarele de niște baieti pe care chiar ii cunoștea.

Acești 3 baieti au vârstele între 16 ani(2 dintre ei) iar a 3 a persoana 18 ani.

L-am întrebat pe “Marian” copilul de 12 ani dacă le-a greșit cu ceva și a spus ca nu, au sărit pe el fără motiv.

Cunoaștem agresorii și victima (care rămâne anonima din considerente) dar victima a dorit din suflet ca Poliția Romană sa-l ajute și sa-și facă povestea cunoscuta deoarece a spus ca el e sigur ca sunt zeci de copii care trec zilnic prin ceea ce trece el..

Speram ca autoritatile sa-si faca treaba asa cum si-au facut-o si pana acum intr-un mod foarte bun!

#StopBullyRomania

Vezi această postare pe Instagram

In aceasta seara l-am cunoscut sa-i spunem așa pe “Marian” un copil de numai 12 ani ce acum 2 zile a fost asaltat cu pumnii și picioarele de niște baieti pe care chiar ii cunoștea. Acești 3 baieti au vârstele între 16 ani(2 dintre ei) iar a 3 a persoana 18 ani. L-am întrebat pe “Marian” copilul de 12 ani dacă le-a greșit cu ceva și a spus ca nu, au sărit pe el fără motiv. Cunoaștem agresorii și victima (care rămâne anonima din considerente) dar victima a dorit din suflet ca Poliția Romană sa-l ajute și sa-și facă povestea cunoscuta deoarece a spus ca el e sigur ca sunt zeci de copii care trec zilnic prin ceea ce trece el.. #StopBullyRomania

O postare distribuită de Campania Stop Bully Romania (@campaniastopbullyro) pe

 175 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.