Video | Un curier pe bicicletă lovește în plin, pe o stradă pietonală, o fetiță de 2 ani. Bărbatul a fost reținut

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Un curier pe bicicletă, în vârstă de 26 de ani, a lovit, vineri seară, în plin, o fetiţă de doi ani, pe o stradă pietonală din centrul oraşului Timişoara şi a fugit. El a fost prins, fiind reţinut, notează news.ro.

Accidentul a avut loc, vineri seară, pe strada Emanoil Ungureanu din centrul Timişoarei. Fetiţa de doi ani se afla cu părinţii la plimbare, într-un loc unde este interzisă circularaţia pe biciclete sau trotinete. La un moment dat, curierul a izbit copila, apoi s-a prăbuşit peste ea cu tot cu bicicletă.

Părinţii fetei au sărit în ajutorul acesteia şi au dus-o imediat la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”. Acum este internată la secţia de Neuropsihiatrie, avnd răni la nivelul capului.

Curierul a părăsit locul accidentului.

”În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Timişoara, conducătorul bicicletei a fost identificat şi depistat, urmând a fi reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei sau procurorului care efectuează cercetarea la faţa locului şi vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

 

citeste integraal pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *