DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO. Un jandarm imobilizează un cetățean pentru că nu purta masca

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Zilele trecute un jandarm îmbrăcat în civil a fost filmat în timp ce imobilizează un cetățean care nu purta masca. Totul a fost înregistrat live de cetățeanul care nu purta masca. Incidentul s-a petrecut în localitatea Hâlciu, județul Brașov.

Cetățeanul a fost imobilizat de jandarm în timp ce era în mașina personală. La un moment dat, la fața locului apare și un polițist local care dorește să apleneze situația tensionată. Jandarmul îl prinde de braț și nu îi îl eliberează sub nicio formă. După zeci de minute cetățeanul este eliberat, dar incidentul nu se termină. La fața locului ajung mai mulți jandarmi pentru a calma spiritele.

Aceștia îl sancționează pe cetățeanul care nu purta masca. În momentul în care jandarmul care este îmbrăcat în civil dorește să părăsească locul, acesta tamponează ușor un vehicul staționat. Cetățeanul dorește să depună plângere împotriva jandarmului pentru bruscare și abuz în serviciu. Imaginile au ajuns virale în mediu online.

Sursa PortalSM

 223 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos