DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

VIDEO VIRAL: Lacheul lui Putin, filmat în timp ce dansa dezbrăcat în fața camerei. Episodul „Prosopul” a provocat mare scandal la Moscova

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Episodul „Prosopul”, varianta rusească: moment penibil pentru tabăra lui Vladimir Putin. Un general rus, pion-cheie al armatei controlate de la Moscova, a fost postat pe internet în timp ce dansa cu și fără prosop, în fața camerei video.

Generalul Aleksandr Matovnikov a ajuns de un ridicol absolut. Comandantul adjunct al Forțelor Terestre rusești a fost filmat când dansa lasciv, dezbrăcat. Clipul video a fost publicat pe un canal de Telegram, iar apoi a ajuns viral în social media, pe mai multe platforme.

Matovnikov a fost numit în funcție în urmă cu trei ani. El a ajuns să fie criticat dur pentru că prioritățile sale nu ar fi atribuțiile de serviciu, ci relațiile extraconjugale cu fel de fel de femei.

Alexander Matovnikov este acuzat de eșecurile de la baza aeriană din Belarus care au dus la aruncarea în aer a unui avion rusesc de spionaj în valoare de 312 de milioane de euro, de un grup politic dizident care susține Ucraina.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde