Vigilență sporită a CAB înainte de stabilirea deciziei definitive în cazul fostului șef CNAS – Dezbate marți prelungirea controlului judiciar în cazul acestuia

Curtea de Apel București a stabilit, ca marți, fostul șef al CNAS Lucian Duță și apărătorul acestuia să fie prezenți la instanță, la un termen intermediar până la data stabilirii deciziei definitive din acest dosar, pentru a se discuta prelungirea măsurii controlului judiciar în cazul acestuia.

Concret, pe toată durata procesului de mare corupție, atât în fond  cât și în apel instanțele au menținut succesiv măsura preventivă cu care fostul șef al Casei a fost deferit justiției.

Ultima oară măsura a fost prelungită de judecătorii CAB în luna aprilie.

„I. În temeiul art.208, alin.5, Cod de procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar pe cauțiune, luată faţă de apelantul-intimat-inculpat Duță Nicolae-Lucian, prin Ordonanță din data de 4.IV.2017 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, din Dosarul nr.265/P/2017, pe perioada de 60 zile.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 88 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.