DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Viitor pedofil in spatiul public! VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Povestea teribila a unei tinere din București in vârsta de 20 de ani care in data de 08.09.2020 se afla in zona Mega Mall pe ruta autobuzului 335, un individ a început sa facă semne obscene in fata tinerei de 20 de ani, după care și-a scos organul genital și a început…după cum se vede in imagini.
Tânăra ne-a mărturisit ca acest individ a făcut acest lucru timp de 10 minute și NIMENI din autobuz NU a reacționat!
Fata cu frica-n suflet i-a spus individului sa se oprească după care l-a filmat in cazul in care devenea agresiv.

Tânăra l-a întrebat dacă nu ii este Rușine de ceea ce face, iar individul ii Răspunde “NU”!
Individul a coborât la stația de la Liceul Iulia Hasdeu după ce tânăra a spus ca suna la poliție!

Acest individ poate sa aibă probleme grave mintale și reprezintă un PERICOL in spațiul public!
Gândiți-va numai la ce nenorociri se puteau întâmpla dacă nu mai era nimeni in masina respectiva.
#StopBullyRomania

Vezi această postare pe Instagram

❗️WARNING❗️SENSITIVE CONTENT❗️ Povestea teribila a unei tinere din București in vârsta de 20 de ani care in data de 08.09.2020 se afla in zona Mega Mall pe ruta autobuzului 335, un individ a început sa facă semne obscene in fata tinerei de 20 de ani, după care și-a scos organul genital și a început…după cum se vede in imagini. Tânăra ne-a mărturisit ca acest individ a făcut acest lucru timp de 10 minute și NIMENI din autobuz NU a reacționat! Fata cu frica-n suflet i-a spus individului sa se oprească după care l-a filmat in cazul in care devenea agresiv. Tânăra l-a întrebat dacă nu ii este Rușine de ceea ce face, iar individul ii Răspunde “NU”! Individul a coborât la stația de la Liceul Iulia Hasdeu după ce tânăra a spus ca suna la poliție! Acest individ poate sa aibă probleme grave mintale și reprezintă un PERICOL in spațiul public! Gândiți-va numai la ce nenorociri se puteau întâmpla dacă nu mai era nimeni in masina respectiva. #StopBullyRomania

O postare distribuită de Stop Bullying Romania (@stopbullyro) pe

 299 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos