Violată în grup, ucisă și incendiată într-o magazie părăsită. Calvarul unei adolescente din Franța, părinții sunt devastați: „A fost mica noastră prințesă”

Shaina este povestea cruntă a unei adolescente abia ieșite din copilărie și martirizată în cartierul Plateau Rouher din Creil, un oraș aflat în departamentul Oise din Franța. Victimă a unui viol în grup la vârsta de 13 ani, bătută până la leşin doi ani mai târziu, fata a sfârșit înjunghiată și arsă vie într-o magazie abandonată. Copila tocmai aflase că este însărcinată.

Violată în grup la 13 ani, bătută până la leșin, înjunghiată și arsă de vie la 15, într-o magazie părăsită din Franța. Părinții sunt devastați: „A fost mica noastră prințesă”

courrier-picard.fr / news.in-24.com / Facebook

Crima, de o violență ieșită din comun, a șocat Franța în octombrie 2019. Acum, la aproape doi ani de la tragedie, presupusul autor al faptei a fost trimis în judecată, iar părinții Shainei cer să se facă dreptate.

„Suntem cu adevărat distruși. A fost mica noastră prințesă. Trebuie să mergem înainte și oricum nu avem de ales. Mergem înainte pentru ea, să se facă dreptate. Nu a plecat degeaba, nu putem lăsa să se întâmple așa ceva în Franța de astăzi. Vrem o justiție foarte severă. Vrem o pedeapsă exemplară”, au declarat pentru BFMTV părinții fetei ucise, Parveen și Shakill Hansye.

Citeste continuarea pe Observatornews.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos