DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Violenta domestica

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poate nu este considerat de marea parte a societatii ca fiind un bullying,dar este important sa se discute despre subiectul acesta,in special pentru tinerii din generatia noastra. Prefer sa raman anonima daca este posibil. Am avut o relatie de aproape 2 ani.

Ca orice relatie,am fost curtata si adorata in primele luni. Am decis sa ne mutam impreuna cu speranta de a forma o familie superba. Am plecat din tara,pot spune intr-o tara trista si monotona.

Din nefericire,relatia nu a mai avut parte de momente splendide ca la inceput. A intervenit gelozia. Dupa parerea mea,nu a fost o gelozie normala,ci una extrema.

Am fost acuzata de nenumarate ori de infidelitate,eu fiind obligata de situatie sa fiu absolut tot timpul alaturi de el. A inceput cu o palma,s-a ajuns la lovituri puternice in cap,pana la dizlocarea unei coaste si vanatai greu de tratat.

Am iertat tot,crezand ca totul o sa fie bine si ca lucrurile o sa se schimbe,dar devenise din ce in ce mai teribil. Tot ce doresc sa spun si sa dovedesc prin povestea mea tragica,este faptul ca nu mereu omul de langa tine este cel potrivit. Cu greu am scapat din situatie.

A fost nevoie de 2 ani ca sa renunt la cea mai toxica relatie avuta,deoarece eram prea orbita de dorinta de a intemeia o familie,dar si de faptul ca tanjeam dupa iubire. Fiecare om,femeie,barbat,merita o relatie sanatoasa in care nu ar trebuii sa se indoiasca de relatia sa. Nimeni nu merita sa fie pedepsit in acest fel.

Oamenii din ziua de azi nu mai se bazeaza pe faptul ca o relatie este construita pe baza unei prietenii sincere,si nu doar iubire. Din pacate exista foarte multe cazuri de violenta domestica,nu numai in tara noastra,ci peste tot in lume.

Oricat de mult ai tine la persoana respectiva,nu se merita sa te trezesti dimineata,se te duci la toaleta sa iti vezi vanataile de pe corp,sau sa adormi in lacrimi,suparare sau vinovatie pe ceva ce nu ai facut.

As aprecia din tot sufletul sa se vorbeasca si despre aceste subiecte,sa se formeze un grup cu fete si baieti ,care au trecut prin aceste traume,sa isi spuna povestea si la final sa se simta intelesi de cei ce au trecut prin experiente asemanatoare.

E greu sa traiesti cu gandul ca urmatorul partener poate este la fel,sa traiesti cu indoieli la fiecare relatie,sa faci un lucru si sa iti amintesti dintr-o data ce lovituri ai primit si in ce hal ai fost umilit,si mai ales sa traiesti cu gandul ca a fost vina ta,si sa continui sa te invinovatesti pe o situatie in care tu ai fost victima.

Va multumesc ca mi-ati citit povestea,pentru mine inseamna foarte mult sa pot sa impartasesc o parte din durerile mele sufletesti.

 153 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos