Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Anunţ dureros făcut de Oana Lis: „A luat o bacterie, dar nu știu de unde”

Viorel Lis a fost dus de urgență la spital, de soţia lui, Oana Lis, după ce a început să se simtă rău. Fostul edil s-a infectat cu o bacterie, dar medicii încă nu știu despre ce este vorba.

Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Fostul primar al Capitalei a fost supus mai multor analize și investigații, după ce s-a infectat cu o bacterie, iar soţia lui, Oana Lis, l-a dus de urgenţă la spital.

Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Anunţ dureros făcut de Oana Lis: „A luat o bacterie, dar nu știu de unde”

Viorel Lis s-a confruntat cu tot felul de probleme de sănătate în ultimii ani. Recent, a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat, iar acum se află din nou internat în spital, după ce s-a infectat cu o bacterie. Din fericire, nu trebuie să stea prea mult timp în unitatea medicală, căci este internat doar o zi. „Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul… Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis la emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 118 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.