DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Viorel Lis, probleme de sănătate tot mai grave. Oana îi este alături la orice pas

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Viorel și Oana Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri, dar au demonsrat că între ei a fost vorba de iubire. Viorel a fost un om important, implicat activ în politică, fiind, pentru trei ani, primarul general al Capitalei. Ajuns la o vârstă remarcabilă, fostul edil nu mai este în aceeași formă de odinioară și problemele de sănătate au început să-și spună tot mai mult cuvântul.

Viorel Lis nu mai iese din casă

Viorel Lis și Oana au un mariaj controversat, pe care mulți l-au criticat de-a lungul timpului. Deși toți se gândeau că blondina stă cu fostul edil al Capitalei doar pentru bani, cei doi au demonstrat că între ei este vorba de mai mult de atât și iubirea i-a ținut împreună atâția ani.

Ajuns la 76 de ani, Viorel Lis are probleme grave de sănătate. Vârsta începe să-și spună cuvântul și fostul edil se luptă cu o mulțime de afecțiuni. Soția sa, Oana, este cea care îi este alături mereu și are grijă de el, asigurându-se că ia medicamentele și nu-i scapă nimic.

În ultima perioadă, Viorel nu a mai ieșit deloc din casă, atât de teama virusului, dar și pentru că se deplasează foarte greu. El ia pastile în acest sens, dar durerile sunt foarte mari și nu prea mai poate merge. El depinde complet de Oana, care îi face masaj și îl ajută în tot.

“Este adevărat că Viorel nu a mai ieșit din casă. Are niște probleme la picioare. O să fiu alături de el până la moarte. Am fost împreună și când Viorel era sărac. Pentru alții poate părea ceva deosebit, pentru mine este ceva obișnuit.

Citeste continuarea pe Fresh24.ro

 137 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos