DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Virgil Popescu anunţă că este infectat cu Covid pentru a treia oară, după două vizite de lucru în SUA şi Emiratele Arabe Unite

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Ministrul Energiei Virgil Popescu a anunţat, marţi, că este infectat din nou cu virusul SARS-CoV-2, în urma vizitelor de lucru pe care le-au avut în Statele Unite şi Emiratele Arabe.

Virgil Popescua făcut anunţul marţi, pe pagina sa de Facebook, unde a precizat că s-a testat cu un test rapid şi a adăugat că are simptome de gripă şi va sta în izolare până îi va trece boala.

„În urma vizitelor de lucru pe care le-am avut în ultimele zile, din SUA şi EAU, la întoarcere, având în vedere că nu mă simţeam bine şi îmi curgea nasul, am făcut un test rapid – COVID. S-a dovedit că sunt infectat din nou cu SARS-COV-2. Am simptome de gripă şi voi sta izolat acasă până va trece. Aveţi grijă de sănătatea voastră, că nu am scăpat încă de acest virus”, a scris Virgil Popescu.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 134 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos