Vladimir Putin, acuzat de Occident că a declanșat o nouă criză sanitară: „A început deja”

Instituțiile internaționale vin cu noi vești îngrijorătoare. Criza sanitară revine, pe fondul unei crize economice, alimentare și energetice.

De jumătate de an, Occidentul vorbește din ce în ce mai des despre criza economică și totodată, despre criza alimentară. În presa din vest oamenii sunt avertizați că nu vor mai avea suficienți bani ca să-și asigure același standard de viață până în 2021, dar lipsa banilor nu va reprezenta o problemă atât de mare, pentru că oricum nu se vor mai găsi alimente suficiente.

Presa occidentală prezintă scenarii despre care mulți ar fi spus în urmă cu câțiva ani că sunt doar ipoteze science-fiction (SF). Astfel, mixul de crize economice și alimentare ar putea determina o nouă criză sanitară.

Peter Sands, directorul executiv al Fondului Global pentru Combaterea SIDA, tuberculozei și malariei a declarat că de vină ar fi criza alimentară pe care ar putea să o declanșeze războiul din Ucraina. Din cauza penuriei de alimente, o mulțime de oameni ar putea deveni vulnerabili la bolile infecțioase, a transmis oficialul, citat de presa internațională.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 172 Total vizualizari,  6 Vizualizari azi

Comentarii Facebook
Apasati pe una din imaginile de mai jos pentru a inchide aceasta fereastra.