Vladimir Putin e în alertă: ‘Rusia se confruntă din nou cu amenințări directe la adresa securității și suveranității sale!’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Rusia se confruntă din nou cu amenințări directe la adresa securității, dar vedem exemple de curaj și dorință de a apăra adevărul, a declarat președintele rus Vladimir Putin pe 8 martie.

“Acum, când Rusia se confruntă din nou cu amenințări directe la adresa securității, suveranității sale, vedem multe exemple de curaj și determinare, curaj, disponibilitatea de a apăra adevărul, de a proteja oamenii și chiar viitorul statului nostru – un viitor de care noi înșine avem nevoie”, a spus Putin în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor pentru femeile proeminente din Rusia.

Președintele rus a menționat că femeile din Rusia au o contribuție uriașă la dezvoltarea statului și la realizarea obiectivelor naționale. “În țara noastră, poate, nu există astfel de industrii, sfere de activitate în care femeile să nu fi obținut rezultate serioase, semnificative. Dragi prieteni, talentele, cunoștințele, competența și dedicarea dumneavoastră aduc o contribuție uriașă la dezvoltarea țării noastre, la îndeplinirea sarcinilor naționale, la crearea unui viitor demn pentru noile generații”, a spus Putin. În același timp, el a numit adevărații eroi ai femeilor doctori care își desfăloară acum activitatea n Donbass.

Mesaj pentru doamne de 8 Martie

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *