Vladimir Putin e scos din sărite de inflație: Prioritatea numărul unu în stat e creșterea veniturilor populației

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat că una dintre sarcinile numărul unu pentru stat este creșterea veniturilor populației țării – relatează Agenţia de presă TASS. Liderul rus a atras atenția asupra faptului că prețurile cresc, în Rusia, în timp ce salariile cetățenilor rămân la același nivel.

Putin spune că soluționarea problemei salariilor e primordială pentru stat

Președintele a estimat că problema cheie pentru întreaga țară și pentru orice persoană care lucrează este nivelul de trai și cel al veniturilor cheie. ‘Soluționarea acestei probleme este primoridală pentru stat. Sarcina numărul unu este să ne asigurăm că veniturile familiilor rusești corespunde cerințelor moderne și sunt demne’, a spus Putin, în timpul unei vizite la Tula. Pe 29 martie, la o reuniune cu membrii guvernului, Putin a declarat că scopul autorităților ruseşti este ca rușii să trăiască bine, iar veniturile lor, chiar dacă modest, să înceapă să crească. Putin a mai susţinut că economia rusă prezintă o dinamică pozitivă. Potrivit lui Putin, acest fapt a devenit posibil, printre altele, datorită dezvoltării nișelor vacante, care anterior erau ocupate de companiile străine.

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *