DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vladimir Putin recunoaște că are probleme cu ‘operațiunea’ din Ucraina: Trebuie să rezolvăm într-un ritm mai rapid problemele legate de operațiunea din Ucraina

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Este necesar să se actualizeze și să se îmbunătățească procedurile administrative din Rusia în contextul luptei împotriva sancțiunilor și să se răspundă nevoilor invaziei din Ucraina, transmite președintele rus Vladimir Putin, în discursul său de la ședința Consiliului de coordonare, totul pentru a răspunde nevoilor forțelor armate ale Federației Ruse.

“Am discutat de multe ori, cu mulți dintre dumneavoastră care participați acum la această întâlnire, aspecte legate de necesitatea actualizării tuturor eforturilor noastre de îmbunătățire a procedurilor administrative, mulți din unghiuri diferite au abordat aceste probleme”, a spus președintele rus, citează TASS.

“Acum situația este de așa natură încât viața însăși ne împinge să privim din nou toată această activitate în cel mai atent mod și să dezvoltăm abordări comune pentru actualizarea tuturor procedurilor, a tuturor procedurilor administrative, a tot ceea ce ține de ceea ce se numește management în sensul cel mai larg al cuvântului”, a adăugat el. Președintele rus a subliniat că este deosebit de important să facem acest lucru “acum, când ne confruntăm cu necesitatea de a rezolva într-un ritm mai rapid problemele legate de asigurarea unei operațiuni militare speciale (n. r.: invazia în Ucraina) și legate de lupta împotriva restricțiilor din sfera economică cu care ne confruntăm”.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 118 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos