Vladimir Putin trasează o linie roșie în fața forțelor ucrainene: ‘Vom face totul pentru a opri orice amenințare!’

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!
RECLAMA 11

Autoritățile ruse vor face totul pentru a asigura securitatea Crimeei și a Sevastopolului, această problemă fiind o prioritate astăzi, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul unei reuniuni privind dezvoltarea acestor regiuni.

“Este evident că pentru Crimeea și Sevastopol, problemele de securitate sunt o prioritate, mai ales astăzi. Și vom face totul pentru a opri orice amenințare”, a spus el, titrează agenția Interfax. Potrivit acestuia, în ciuda tuturor „provocărilor” și „dificultăților”, sarcinile de dezvoltare socio-economică accelerată a acestor regiuni vor fi rezolvate în mod „consecvent și sistematic”. “Implementăm toate planurile noastre de îmbunătățire a calității vieții oamenilor, a veniturilor familiei, de creștere a potențialului investițional, industrial, agrar, turistic al regiunilor, de susținere a antreprenoriatului și a inițiativelor de afaceri, de creare de noi locuri de muncă”, a spus președintele.

“Principalul instrument pentru o astfel de activitate cuprinzătoare este programul de stat pentru dezvoltarea socio-economică a Republicii Crimeea și a Sevastopolului. L-am extins și l-am prelungit cu încă doi ani – până în 2027. Valoarea totală a finanțării pentru întreaga perioadă este de peste 1,6 trilioane de ruble, iar majoritatea acestor fonduri le-am alocat deja, inclusiv peste 116 miliarde de ruble , numai în trecut, în 2022”, a spus președintele.

A amintit de podul explodat

citeste integral pe stiripesurse

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *