DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vom avea sau nu restricții de Paști? Ce spun Raed Arafat, Virgil Musta și Alexandru Rafila

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Sărbătorile Pascale au fost diferite în anul 2020, însă s-ar putea ca de această dată să le putem sărbători într-un mod cât se poate de normal. Raed Arafat, dar și alți specialiști din domeniul sănătății au fiecare câte un cuvânt de zis despre acest lucru.

Deși până acum situația numărului de infectări a fost una stabilă, o creștere alarmantă a trezit suspiciuni în rândul medicilor. Cu toate acestea, Raed Arafat a promis că în acest an nu vor fi impuse restricții de Paști, mai mult de atât, nu se pune problema impunerii unui lockdown.

Raed Arafat anunță un Paște ”normal”

Șeful DSU, Raed Arafat a mărturisit în urmă cu câteva zile că autoritățile vor lua toate măsurile necesare pentru a ține pandemia sub control, însă de Paști, nimeni nu dorește impunerea unui lockdown.

”Sperăm că nu. Nu mă pronunț aici, o parte din atacuri au fost foarte tendențioase. Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situația, noi sperăm să fie controlabilă. Încă mai este de așteptat”, a spus Raed Arafat, la Digi24.

Acesta a mai precizat însă că este mult prea devreme să vorbim despre ceva clar, iar evoluția numărului de infectări va fi decisivă până în pragul sărbătorilor Pascale.

Citeste continuarea pe VoxBiz.ro

 465 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos