DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Vouchere de 3000 de lei pentru aceşti români. Condiţia obligatorie pentru a primi banii pe card în martie

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pensionarii cu probleme stomatologice din Ilfov depun dosarele la primării și, în câteva săptămâni, după ce se face selecția, pot încasa tichetele de 3000 de lei.

Românii primesc vouchere pentru plata facturilor la energie, vouchere pentru alimente, pachete cu produse din fonduri europene, iar, dacă au norocul să locuiască în judeţul Ilfov, vouchere pentru rezolvarea cariilor dentare.

Pensionarii din Ilfov pot beneficia de un ajutor de 3.000 de lei, dacă îndeplinesc câteva condiții, a explicat președintele Consiliului Județean Ilfov la Antena 3.

”Pentru Consiliul Județean Ilfov, investițiile în sănătate sunt prioritare. Avem foarte multe investiții în derulare, o mare parte dintre acestea sunt din PNRR dar și din buget propriu”, spune Hubert Thuma. „Astfel, o parte dintre acești bani vor merge către construirea și deschiderea ”unui spital nou, echipat cu dotare nouă”, în Buftea. Este vorba despre o investiție de 500 de milioane de euro din PNRR. Avem câteva programe care cred că sunt unice în România pe care le derulăm. Unul dintre aceste programe, la care țin foarte mult, este ”Ilfovul zâmbește”. Le venim în ajutor cetățenilor cu o pensie mică, dar aici trebuie să fim atenți pentru că este posibil să fie nevoie să mărim pragul, pentru că în clipa de față este 1200 de lei și vom face niște analize și vom discuta și cu medicii stomatologi dacă putem să mărim pragul la pensiile sub 2000 de lei. Le oferim acestora un sprijin financiar de 3000 de lei pentru lucrări la stomatolog. Pensionarii depun dosarele la primării și cred că, în câteva săptămâni, după ce se face selecția, se pot adresa unui cabinet stomatologic care este în apropierea lor pentru a merge să își facă lucrările. Decontarea se va face direct la Consiliul Județean”, a mai spus Hubert Thuma.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde