Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras. Câștigătorul emisiunii a fost dezamăgit de fosta gimnastă

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras după Finala Survivor România. Artistul s-a întors în țară după aproape șapte luni de stat în Republica Dominicană. Zannidache a venit cu trofeul de la Survivor România, fiind mândru de reușita sa. Cu toate astea, artistul s-a declarat dezamăgit de Ana Porgras, fosta concurenta de la Faimoșii cu care cântărețul a avut o relație specială. Care este motivul?

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras . Câștigătorul emisiunii a fost dezamăgit de fosta gimnastă

Zanni, declarații năucitoare despre Ana Porgras după Finala Survivor România. De-a lungul competiției Survivor România 2021, Zannidache a avut numeroase conflicte cu cei din echipa sa, dar niciodată nu s-a certat cu Ana Porgras, cea cu care a avut o conexiune aparte pe durata șederii gimnastei în competiție. După ce bruneta a fost eliminată de la Survivor România, Zanni a suferit extrem de mult și abia aștepta să o revadă la finalul competiției. În Marea Finală, Ana Porgras a acceptat să meargă alături de alți foști concurenți ai emisiunii în Republica Dominicană pentru a-l susține pe Zanni.

Ei bine, aici relația dintre cei doi s-a schimbat după ce artistul ar fi găsit la fosta gimnastă în telefon un mesaj surprinzător. Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, Zannidache a vorbit despre reușita sa la Survivor România, dar și despre relația cu Ana Porgras, care se pare că s-a răcit.„Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni. Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu. În competiție, când vedeam doar „serpi” în jurul meu, îmi venea să mă lupt cu toți și la un moment dat a venit Ana și atunci ea a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și a fost liniștea de care aveam nevoie. La un moment dat ea plecat, am ajuns la finală, Ea a ajuns cu același sentiment: „Zanni sus, Zanni jos” și niciodată nu am bănuit-o că ar avea alte intenții”, a declarat Zannidache la Teo Show.

Citeste continuarea pe Redactia.ro

Comentarii Facebook
Pentru a inchide POPup-ul apasa pe imaginea de mai jos