DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Zi specială pentru Cătălin Moroșanu de la Survivor. Ce mesaj i-a transmis soției lui, Georgiana

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Cătălin Moroșanu împlinește astăzi 19 ani de relație cu soția sa. Sportivul este departe de cea pe care o iubește și cu care a construit o familie, însă a ținut morțiș să-i transmită un mesaj de departe. Cătălin Moroșanu este în Republica Dominicană unde participă la sezonul 2 de Survivor România.

Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soția sa

Moroșanu este plecat departe de soția sa, dar este cu gândul la ea și a ținut să-i spună La mulți ani în ziua în care se împlinesc 19 ani de relație.

Sportivul este acum în Republica Dominicană unde participă la Survivor România, însă a pregătit un mesaj pentru soția lui, dinainte să plece. A rugat pe cineva să îl ajute și să posteze acest mesaj chiar în ziua de 7 februarie 2021.

„Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an”, a scris Cătălin Moroșanu.

Este o zi extrem de importantă pentru Cătălin Moroșanu și soția sa Georgiana. Pe 7 februarie 2002 a fost prima lor întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care au trecut împreună la bine și la greu. Cei doi au crescut împreună, iar Georgiana i-a fost alături când nimeni nu o făcea. L-a susținut în sport, i-a bandajat rănile și l-a așteptat când a fost plecat la tot felul de concursuri.

Continuarea pe Huff.ro

Loading

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde