DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Zona Pacificului, pe un butoi cu pulbere: SUA, Japonia și Coreea de Sud avertizează Coreea de Nord cu un răspuns de neegalat

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Statele Unite ale Americii, Japonia și Coreea de Sud au avertizat miercuri că ar fi justificat un răspuns de un nivel „de neegalat” dacă Coreea de Nord va efectua un al șaptelea test nuclear, notează RADOR care citează Reuters.

Washingtonul și aliații săi susţin că Coreea de Nord ar fi pe cale să reia testele nucleare, pentru prima dată din 2017. „Am convenit că ar fi necesară o scară de răspuns fără egal dacă Coreea de Nord va continua cu un al șaptelea test nuclear”, a declarat prim-viceministrul de externe sud-coreean, Cho Hyun-dong, într-o conferință de presă la Tokyo, alături de omologii săi japonez și american, Takeo Mori și Wendy Sherman. „Îndemnăm (n.r. – Coreea de Nord) să se abțină de la noi provocări”, a spus Sherman, numindu-i pe nord-coreeni “nechibzuiți și profund destabilizatori pentru regiune”

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

 106 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos