DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Anamaria Prodan nu acceptă decizia luată de instanță în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf: „O să se facă apel”

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Judecătoria Buftea a admis cererea de divorț înaintată de Laurențiu Reghecampf și a dispus desfacerea căsătoriei dintre el și Anamaria Prodan, din culpă comună.

Sâmbătă a fost dispusă desfacerea căsătoriei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, înaintată de acesta la Judecătoria Buftea, din culpă comună. Decizia nu este una definitivă. Antrenorul va trebui să plătească o pensie alimentară în valoare de 1/6 din veniturile nete ale acestuia, adică va plăti lunar 1.600 de euro.

otodată, magistrații au admis în întregime programul de vizită solicitat de fostul soț al impresarei, custodia copilului celor doi fiind comună.

Avocatul Anamariei Prodan a declarat că nu sunt de acord cu decizia luată de instanță și că vor face apel, pentru Antena Stars.

„Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova”, a declarat Barna Bolonyi, avocatul impresarei.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 24 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos