DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Așa mamă, așa fiică! Bianca Drăgușanu și-a dus fetița de șase ani la salon că să își vopsească părul în blond! Cum arată Sofia acum?

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bianca Drăgușanu este mereu în pas cu moda și mai mult decât atât este prezentă mai mereu pe la saloanele de înfrumusețare. Sofia îi calcă și ea pe urme mamei și la doar șase ani ține pasul serios cu moda.

Bianca Drăgușanu este mereu în pas cu moda și mai mult decât atât este prezentă mai mereu pe la saloanele de înfrumusețare. Sofia a luat exemplu mamei și este foarte cochetă. Mai mult, recent cea mică a vrut o schimbare radicală de look.

Ce look și-a dorit Sofia

Să fii fata Biancăi Drăgușanu nu este deloc ușor și asta pentru că toată lumea știe că Bianca are grijă de fiecare dată la imaginea pe care o afișează. Sodia a însoțit-o pe mama ei la salon și a vrut să își facă breton. După câteva minute, aceasta a revenit asupra deciziei și a vrut să se facă blondă. Ei bine, celor de la salon nu le-a rămas decât să se conformeze și să țină pasul cu micuța.

Bianca Drăgușanu o iubește nespus de mult pe Sofia și îi face de fiecare dată toate poftele, însă știe să o și refuze atunci când este cazul.

”Mă uit la ea și zic >. Ea e bateria mea, viața e ca și marea, nu o intersează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”,povestea Bianca Drăgușanu în urmă cu ceva timp.

CITESTE INTEGRAL PE ROMNIATV

 54 Total vizualizari,  4 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos