DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Bătaie într-o şcoală din Mioveni – În imaginile postate pe internet se vede cum un tânăr smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îşi loveşte colegii cu ea – VIDEO

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Poliţia Judeţeană Argeş anunţă, joi, că a deschis o anchetă după ce în spaţiul public au apărut imagini în care se vede cum mai mulţi tineri se bat într-o încăpere care pare a fi o şcoală. În imagini se vede cum unul dintre cei implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

Imaginile au fost postate de jurnaliştii de la epiteşti.ro, potrivit cărora bătaia a avut loc pe holul Liceului Tehnologic de Construcţii Maşini din Mioveni, iar implicaţi ar fi elevi din clasa a noua.

 

În imagini se vede cum mai mulţi tineri se bat cu pumnii şi picioarele, iar la un moment dat unul dintre ei  rupe o bucată din lambriul de pe perete şi îşi atacă cu ea colegii.

În timpul bătăii, se aud ţipetele unor fete, una dintre ele folosind expresii obscene.

După publicarea imaginilor, Inspectoratul de Poliţie Argeş anunţă că a deschis o anchetă.

”În ziua de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni s-au sesizat, din oficiu, în urma unui filmuleţ apărut în spaţiul public, cu privire la o stare conflictuală petrecută între mai mulţi elevi, într-o unitate de învăţământ din oraşul Mioveni şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale în consecinţă.De asemenea, au fost sesizaţi şi poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş”, a transmis Poliţia Argeş.

VEZI VIDEO NECENZURAT

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde