DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

“Dă-i, dă-i, dă-i!”. Bătaie cu iz de spectacol, la Constanţa. Cum a fost organizat scandalul cu public dintre două adolescente

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Bătaie între două adolescente la Constanţa, cu zeci de tineri spectatori care le-au încurajat în loc să le oprească. Fetele s-au întâlnit aseară în parc, unde au vrut să clarifice care dintre ele are voie să dea mesaje unui băiat. Discuţia s-a transformat într-o luptă corp la corp iar imaginile filmate de martori au fost postate pe reţelele de socializare.

Fetele şi-au adresat mai întâi cuvinte grele pe reţelele de socializare pentru că adolescenta de 15 ani îi trimitea mesaje unui băiat de care îi plăcea şi celei de 14 ani. Hotărâtă să-i dea o lecţie, agresoarea a regizat o întâlnire cu vicima în parc şi şi-a anunţat apoi prietenii.

De faţă cu toţi, a lovit-o cu sete. Victima s-a apărat şi ea. În loc să oprească lupta, zeci de tineri, băieţi şi fete, au filmat scena şi le-au încurajat pe bătăuşe. “Dă-i, dă-i, dă-i! Oooo!”

La Poliţie nu s-a dus nimeni să depună plângere, dar atât agresoarea, cât şi victima au fost identificate.

Andreea Iliescu, IPJ Constanța: Până la acest moment cele două minore au fost identificate, una dintre ele a fost audiată, celaltă urmează să fie audiată în cursul zilei de mâine. Până la acest moment nu s-a depus nicio sesizare sau plângere.

CITESTE INTEGRAL PE OBSERVATORNEWS

 72 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos