Dan Negru dă de pământ cu Iohannis: Mi s-a propus să promovez jocuri de noroc. Am refuzat!

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Realizatorul TV Dan Negru dă de pământ cu Klaus Iohannis, despre care spune că promovează în zadar proiectul România Educată câtă vreme în România nu există o legislație care să interzică reclamele la jocuri de noroc.

“In toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat ! Degeaba proiectul “România Educată” dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul in viață îl câștigi urcând pe scări si nu cu liftul norocului. Asta trebuie să explice România educată.

Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive. In Anglia vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. In Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau in timpul meciurilor. La noi totul e vândut norocului! Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *