DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gabriela Cristea, internată de urgenţă la ora 5 dimineaţa! Probleme grave pentru vedeta TV

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gabriela Cristea a ajuns la spital din cauza unor probleme de sănătate, fiind internată de urgenţă. Alături de vedetă este soţul ei, Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, internată de urgenţă la ora 5 dimineaţa! Prezentatoarea emisiunii „Mireasa – Capriciile Iubirii”, de la Antena Stars, a ajuns spital, sâmbătă dimineaţa, fiind însoţită de soțul ei, Tavi Clonda. Acesta a postat mai multe imagini pe Instagram, în care vedeta TV apare pe patul de spital, fiind monitorizată de cadrele medicale, scrie SpyNews.

Gabriela Cristea a împlit, recent, 46 de ani, iar Tavi Clonda a încercat să o încurajeze cu o glumă pentru a trece mai uşor pste această situaţia. „Iubire, am venit la perecerea de ziua ta. Am început totul la ora 5, nu?”, a scris Tavi Clonda, răspunsul Gabrielei Cristea fiind: „Asta e, ce să facem?!”.

CITESTE INTEGRAL PE ROMANIATV

 184 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos