DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Gigi Becali, din nou la puşcărie? Latifundiarul din Pipera e disperat. Acuzaţii extrem de grave la adresa şefului de la FCSB

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Gigi Becali, din nou la puşcărie? Acuzaţii extrem de grave la adresa şefului de la FCSB. Dezvăluiri de ultimă oră despre latifundiarul din Pipera. Totul a ieşit la iveală în legătură cu o afacere a acestuia.

Lovitură totală încasată de către Gigi Becali. Şeful celor de la FCSB are din nou probleme de ordin juridic.

Gigi Becali, din nou la puşcărie?

Sunt acuzaţii la adresa lui Gigi Becali din partea Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a județului Vâlcea. Instituţia a anunțat, prin intermediul unui proces verbal, faptul că a sesizat mai multe nereguli comise de latifundiarul din Pipera, conform Orange Sport.

Becali a aplicat și pentru a obţine subvenţii pentru terenul pe care-l deţine, însă APIA Vâlcea susţine că există nereguli pe numele patronului FCSB. şeful de la FCSB vrea subvenţii pentru terenul pe care-l deţine.

APIA Vâlcea susţine că există nereguli pe numele patronului FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor deține în județul Vâlcea peste 30 de hectare de teren și de pădure.

Gigi Becali a construit în județul Vâlcea, pe terenurile achiziționate, două mănăstiri. Este vorba despre una pentru călugări și alta pentru maici. Acesta declara, în toamna anului 2021, că cele două clădiri vor fi construite la mare distanță una de cealaltă. Asta pentru ca femeile și bărbații să nu se întâlnească.

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

citeste integral pe sportbull

 104 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde