DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horoscop 29 octombrie 2022. Vești care vor zgudui din temelii unii nativi

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horoscop 29 octombrie 2022. Descoperă horoscopul pentru zodia ta. Norocoșii acestei zile sunt, de departe, cei născuți sub semnul astrologic al Fecioarei, însă astrele au surprize și pentru alți nativi. Pe de altă parte, unii vor primi vești care le vor da lumea peste cap.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 29 octombrie 2022

Iată ce îți indică astrele pentru ziua de sâmbătă și implicit ultimul weekend din luna octombrie 2022.

Zodia Berbec – fii mai atent la ceea ce spui pentru că totul poate fi folosit împotriva ta, mai devreme sau mai târziu. Nu te lansa în afirmații periculoase.

Zodia Taur – evită comparațiile pentru că sunt dăunătoare mai ales atunci când vine vorba despre viața personală.

Zodia Gemeni – este bine să dai dovadă de prudență când vine vorba despre relații profesionale, tot ce ține de interacțiunea cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri.

Zodia Rac – evită izbucnirile emoționale și încearcă să te relaxezi mai mult. Chiar dacă drumul tău pare în ceață pe moment, cu un pic de răbdare vei vedea lumina de la capătul tunelului.

Zodia Leu – o zi foarte bună pentru proiecte noi, discuții și planuri de afaceri. Astrele te sfătuiesc să te implici mai mult în viaţa de familie.

Zodia Fecioară – vești bune pentru nativii Fecioară, atât din perspectiva relației de iubire și a armoniei din familie, cât și din punct de vedere financiar. E zi de primit bani!

Zodia Balanță

Ai parte de anumite întâlniri sau activităţi sociale de la prima oră a dimineţii, care îţi vor aduce un oarecare confort şi îţi vor motiva acţiunile ulterioare. Vești bune din sfera profesională.

Zodia Scorpion – este o zi bună pentru a rezolva chestiuni de la birou pe care nu ai reușit să le bifezi în timpul săptămânii. Ești productiv mai ales că știi că efortul îți va fi răsplătit.

Zodia Săgetător – pot apărea discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, pe seama unor chestiuni din trecutul vostru individual. Mare grijă cum gestionați situația.

Zodia Capricorn – astrele te sfătuiesc să-ți pierzi obiceiul de a trage concluzii pripite pentru că riști să greșești amarnic în privința unor persoane dragi.

Zodia Vărsător – este o zi bună să analizezi evenimentele din ultimul timp, să tragi concluziile care se impun şi să planifici măsurile optime.

Zodia Pești – dai dovadă de un magnetism deosebit, emani energie bună și putere de seducție, motiv pentru care astăzi vei stârni admirație.

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 98 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos