DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Horoscop noiembrie 2022. Trei zodii cu noroc și trei urmărite de ghinion

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Horoscop noiembrie 2022. Sunt trei zodii cu noroc și trei de care ghinionul se ține scai. Soluții sunt chiar și pentru nativii din a doua categorie, însă este important să ascultați de sfaturile astrelor pentru a întoarce totul în favoarea voastră.

Horoscopul lunii noiembrie 2022: trei zodii cu noroc și trei cu ghinion

Zodiile cu noroc în luna noiembrie sunt: Taur, Gemeni și Săgetător, iar semnele zodiacale care vor întâmpina dificultăți sunt: Rac, Balanță și Pești.

Cei născuți sub semnul zodiacal al Taurului vor avea parte de o lună noiembrie cu belșug în casă. Primesc bani de undeva, poate fi vorba despre un câștig important, sau chiar de o moștenire. Astrele îi sfătuiesc să pună ceva deoparte și pentru perioade mai puțin înfloritoare. În plan sentimental totul le merge ca pe roate, iar cu energia vor sta mai bine decât oricând.

Nativii zodiei Gemeni vor avea succes pe plan sentimental. Tot ce ține de relații de iubire pentru Gemeni se va afla sub semnul norocului. Partea bună este că acești nativi sunt pregătiți pentru ceea ce urmează în viața lor și vor primi ca atare fiecare surpriză! Burlacii zodiei au șanse mari să cunoască o persoană care le poate schimba percepția asupra relației de cuplu.

Pentru Săgetători se anunță o lună noiembrie cu împlinire în carieră. Cei care au așteptat momentul să facă o schimbare, sau aveau nevoie de o doză de motivație pentru mai multă productivitate, vor primi semne în această direcție. Unii ar putea renunța la tot ce au acum pentru un job din afara țării.

Zodii urmărite de ghinion – noiembrie 2022

Zodiile care vor avea o lună noiembrie problematică sunt: Rac, Balanță și Pești. Pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Racului, astrele au o atenționare: fiți cu băgare de seamă la așa-zișii prieteni care nu vă sunt prieteni cu adevărat. Nu vă mai deschideți sufletul în fața oricui, oricând. Unii oameni au interese ascunse.

Balanțele vor trăi momente de incertitudine în luna noiembrie. Dacă erau nehotărâte până acum, de acum înainte va fi și mai multă ceață în mintea lor. Astrele vă sfătuiesc să cereți părerea cuiva apropiat, în care aveți încredere deplină.

Peștii vor avea probleme cu banii în luna noiembrie. Partea proastă este că vor înțelege mai greu ce au făcut greșit de au ajuns în această situație. Atenție de la cine luați bani cu împrumut!

CITESTE INTEGRAL PE DESTEPTE

 232 Total vizualizari,  2 Vizualizari azi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos