Iohannis, ultimul prost care n-a aflat că Biden s-a dus la Kiev, nu la Varșovia

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

ncă un moment penibil pentru președintele României. Klaus Iohannis a aflat cu stupoare că Joe Biden nu va sosi la Varșovia, pentru că se află într-o vizită la Kiev, însă absolut nimeni nu a informat și delegația României. Mai mult, surse de la Varșovia spun că toți ceilalți invitați la reuniune știau de la bun început că va avea loc la Kiev, dar că Iohannis nu a fost înștiințat, pentru că toată lumea dorea să scape de el.

”Urmăresc cu atenție și îngrijorare faptul că Joe Biden se află la Kiev și voi continua să monitorizez această situație împreună cu partenerii noștri europeni și nord-atlantici”, a spus Iohannis de la Varșovia.

Există deja informația că Iohannis va porni în cele din urmă spre Kiev, dar toți ceilalți delegați se vor întoarce la Varșovia și vor participa la discuții rapid, până se prinde prostul că a fost iar lăsat în offside la Kiev. ”Cu Iohannis, reuniunea NATO de la Varșovia ar fi durat o săptămână. Fără idiot cred că rezolvăm în 2-3 ore tot ce ar fi de discutat, că oricum relevanța României este zero în acest conflict”, a spus Joe Biden.

citeste integral pe tnr

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *