DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Lovitură grea pentru Simona Halep după scandalul de dopaj. Anunţ oficial de la WTA

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, în urma unui control făcut în august, la US Open.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv şi de atunci se tot prăbuşeşte în clasamentul WTA, fiind apropae să părăsescă Top 20. Jucătoarea Ana Bogdan, care a ajuns în optimi la Dubai săptămâna trecută, a urcat 18 locuri în clasamentul WTA şi este pe 57, cu 957 puncte.

Cel mai bine clasată româncă rămâne în continuare Simona Halep, suspendată pentru dopaj, care a coborât două locuri şi este pe 19, cu 1955 puncte.

După o urcare de trei locuri, Irina Begu este pe 36, cu 1288 puncte. Sorana Cîrstea a coborât un loc şi este pe 71, cu 852 puncte.

Ştefania Bojica, născută la 10 martie 2005, care a ajuns în turul doi al calificărilor la Dubai, a urcat 167 de locuri, de pe 831 pe 664, cu 43 de puncte. La dublu, Monica Niculescu se menţine pe locul 41, cu 1760 puncte, iar Gabriela Ruse a coborât de pe 44 pe 42, cu 1.617 puncte.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde