DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Maria Buză, la un pas de deces. Actrița a fost salvată miraculos

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În spatele performanțelor excepționale de pe scenă și a zâmbetelor există multe sacrificii, dar și drame, pentru Maria Buză. Celebra actriță a povestit care a fost cel mai dificil episod al vieții sale. 

Pe data de 26 februarie, Maria Buză a împlinit vârsta de 54 de ani. Cu acest prilej, îndrăgita actriță a oferit un interviu în care a făcut dezvăluiri explozive.

Actrița se mândrește cu realizările sale în plan profesional, cât și cu familia frumoasă pe care o are. Totuși, dincolo de bucurii, Maria Buză a trecut prin momente extrem de dure, pe care le-a povestit într-un interviu pentru Fanatik.

Potrivit actriței, aceasta a suferit complicații când a născut, iar soțul a fost nevoit să aleagă între a-și salva copilul sau mama bebelușului.

„Pe 21 februarie, când l-am născut pe băiatul meu, Andrei, eu sărbătoresc ziua lui de naștere, dar și ziua în care am primit o a doua șansă la viață. Medicii i-au spus atunci soțului că trebuie să aleagă între soție sau copil.

Este o întrebare la care, cu greu ar răspunde oricine, dar, din fericire, medicii au făcut toate eforturile posibile, au salvat întâi copilul și apoi au făcut tot ce s-a putut în ceea ce mă privește. Am fost în comă vreo 6 ore și spuneau medicii că tot ce a depins de ei s-a înfăptuit și că nu rămâne decât ca Dumnezeu să facă o minune și a făcut-o.

CITESTE INTEGRAL PE RTV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde