Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul. Cum arată casa și ce preț cere manelistul

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Manelistul Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul de lux care se află într-o zonă de munte, în apropiere de Petroșani. Locuința acestuia a fost adesea subiectul unor glume și mai era numită „Casa Albă”. Totodată, se mai spune despre casă că era așa de mare încât nepoții lui Nicolae Guță și-au făcut teren de fotbal pe terasă.

Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de muzică de petrecere. Așa că nu e de mirare că, de-a lungul anilor, Nicolae Guță a făcut o avere din muzică, lucru care se vede și din proprietățile pe care le deține. Una dintre acestea atrage atenția în mod deosebit, fiind vorba de casa pe care o are în apropiere de Petroșani. Recent s-a aflat că locuința, care pare un adevărat palat, a fost scoasă la vânzare.

Nicolae Guță și-a scos la vânzare palatul

Așadar, manelistul Nicolae Guță își vinde locuința din apropiere de Petroșani la un preț negociabil. Artistul și familia sa dețin un adevărat palat în județul Hunedoara, într-o zonă muntoasă de lângă Transalpina.

citeste integral pe bzi

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *