DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play

Noi informații explozive din dosarul fraților Tate: Fosta polițistă ar fi accesat bazele de date ale MAI după percheziția de anul trecut

DESCARCĂ APLICAȚIA: Android app on Google Play
Processing

Sustine acest proiect

Daca doriti sa sustineti acest proiect o puteti face printr-un simplu click. Ne luptam cu cenzura in mediul online, in concluzie singura noastra sursa de sustinere al acestui proiect este bunavointa dumneavoastra.

  • EUR *
RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Noi informaţii explozive ies la iveală în dosarul fraţilor Tate. Procurorii au găsit indicii că fosta poliţistă ar fi făcut propria anchetă după primele percheziţii din aprilie anul trecut, anunță Antena 3 CNN.

Fosta poliţistă şi-ar verificat foştii colegi din poliţie în bazele de date ale Ministerului de Interne. Judecătorul nu a fost prea convins de asta, motiv pentru care a şi plasat-o în arest la domiciliu iniţial. Apoi, înainte de contestaţie, a apărut o ipoteză şoc: inculpaţii vor să fugă din ţară. Andrew Tate ar fi vrut să scape cu o cursă de linie.

Ce se află în stenogramele aflate la dosar

Iată stenogramele:

Ana: Da, Andrew.

Andrew Tate: Hei, ce faci?

Ana: Aştept să printez ceva din dosar pentru celălalt avocat.

Andrew Tate: Bine, am nevoie ca tu să…LUKE este online?

Ana: Voi verifica, dar da, îl voi suna.

Andrew Tate: Perfect! De asemenea am nevoie să faci ceva pentru mine, lasă-mă să găsesc bucata de hârtie.

Ana: Da.

CITESTE INTEGRAL PE STIRIPESURSE

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pentru a inchide aceasta fereastra apasati pe una din imaginile de mai jos

Aceasta fereastra se va inchide in 8 secunde