O nouă tragedie în fotbalul românesc. A făcut infarct imediat după meci şi a murit

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Giani Olteanu, fost fotbalist la FCM Bacău, a murit la vârsta de 55 de ani, cel mai probabil ca urmare a unui infarct. Acesta s-a simțit rău după ce a jucat fotbal cu prietenii și a decedat acasă.

O nouă tragedie în fotbalul românesc. Giani Olteanu a fost legitimat la FCM Bacău, jucând inclusiv în duelul cu Werder Bremen din Cupa Cupelor, din 1991, și la FC Onești, și se stabilise de mai mulți ani în Neamț, scrie GSP. Era căsătorit cu fosta atletă Iulia Negură, multiplă campioană în probele de 5.000 de metri, 10.000 de metri, cros, semimaraton. Acesta a suferit un infarct şi nu a mai putut fi salvat de medicii care au fost nevoiţi să constate decesul fostului jucător al moldovenilor.

Acesată tragedie continupă o serie neagră a fotbaliştilor de la FCM bacău care au murit destul de devreme:

  • în 2017, Sorin Condurache, parte din aceeași generație cu Giani Olteanu, a fost găsit decedat la 49 de ani, stop cardiac.
  • în 2015, Florin Ganea a murit la 39 de ani, suferind un infarct după mai multe partide de fotbal jucate pe un teren sintetic.
  • în 2015, Nicolaie Alexa, fost portar, a decedat la 53 de ani pe terenul de tenis (infarct).

citeste integral pe rtv

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *