Pentru că românii sunt prinși cu scandalul Auchan, Guvernul a mărit TVA-ul la 38%

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

În timp ce românii sunt ocupați să se înjure între ei pe motiv că Auchan a scos casierii de la casele de marcat, Guvernul a dat o Ordonanță de Urgență prin care TVA-ul crește de la 19% la 38%, măririle de prețuri urmând să se vadă în zilele următoare. OUG-ul a fost motivat prin fraza ”oricum fraierii sunt cu ochii în altă parte”, o nouă dovadă a profesionalismului celor din Guvern.

Se pare că e foarte greu să fii cu ochii pe Guvern atunci când preocuparea ta este să te întrebi singur dacă vrei pungă, sau să-ți scanezi voucherele de reduceri în timp ce numeri chiflele din pungă, și asta în timp ce evident ești atent să nu-ți fure alt client produsele din coș.

Pesediștii și liberalii spun că oricum urma o mărire drastică a TVA-ului, dar e mai bine s-o dea acum decât s-o amâne: ”Dacă fraierii sunt pe la Auchan unde muncesc la negru în locul angajaților concediați și studiază cum să cântărească sfecla și cum să bage codul pentru castraveții Fabio, mai bine le dăm scumpirea acum, să nu ne trezim cu vreun protest mai încolo”, a declarat premierul Ciucă.

citeste integral pe tnr

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *