Pleacă David Popovici din România? Anunţ categoric al sportivului. Americanii abia aşteaptă să-l primească

RomaniaTaraMea se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit sau direct cu adresa de email . Dacă doriți să ne sprijiniți, distribuiti articolul prin Facebook la 1 click distanta mai jos!

Pleacă David Popovici din România? Anunţ categoric al sportivului. Dublul campion mondial și european la seniori a dat un interviu în care a vorbit despre o eventuală plecare din România.

David Popovici, despre plecarea din România

Campionul român a mărturisit că are planuri de viitor în București, motiv pentru care momentan nu dorește să plece în străinătate. Totuși, sportivul nu exclude o astfel de variantă în viitorul îndepărtat.

„Bucureștiul este un oraș unic, dar e un contrast aici. Sunt blocuri care mai au puțin și cad, iar altele sunt incredibile din punct de vedere al arhitecturii. Îmi place! Îmi place să iau bicicleta și să mă plimb pe străzi când este vremea frumoasă. Poate câteodată este.

Vreau să promovez cultura sportului. Când am vizitat Australia, cel mai mult mi-a plăcut modul lor de a înțelege sportul… fotbalul, înotul, baseball-ul… Oamenii făceau sport împreună cu animalele lor, mi-ar plăcea să văd aceste lucruri și aici.

Am aici absolut tot ce am nevoie, iar viața mea este echilibrată. Poate la un moment dat o să mă gândesc la această opțiune, întotdeauna sunt multe uși deschise acolo sau în alte țări, dar vreau să fiu aici cu părinții mei, cu antrenorul meu și încercăm să construim viitorul împreună”, a spus sportivul, conform AS.com.

citeste integral pe sportbull

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *